kite kawan

03 July 2010

~~contest mata menawan.


Salam Buat Semua.

I kena tag lagi. Kali nie oleh SM. TQ SM sebab tag I. Ada lah jugak kerja I kan. I sangat kekeringan idea. Hihi. Takde cite hot kot sekarang nie. Ok, I  nak kena join contest nie. Actually, da lama nak join contest nie, tapi arini alang-alang kena tag, baik I buatkan. I bukan terpaksa ok!

Syarat-syarat nak join boleh klik sini.

So bila SM tag I, automatiknya SM jadi referrel I. I malas nak membebel panjang. I nak letak terus gambar mata I yang menawan tu.

Taaadddaaaa;


Semua da siap. Cik juri sila bagitau kalau ada pape tak lengkap eh ;)

Kamu, kamu dan kamu bila lagi nak join? jom join contest nie, hadiah dia;

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)

Hah sekarang ape lagi? Cepatlah join ye! Jangan lupa jadikan I referral anda! ;p

Sebelum undur diri, I nak tag fyka, sis intan dan cik oren.

ps; ramai yang cakap mata I cantek! ;p

Bye!


4 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

SM said...

Thanks dear coz sudi jdkan i referral u.. jgn lupe gk tau bg link blog dak eina kt komen fatin..dan bagi skali link SM sbagai link referral dak eina..;)

dak eina (◕‿◕) said...

@SM

alamak xigt lah nk drop komen kt entry tuh...huh mujur SM igtkan dak eina...hihi

HonEyBuNNy said...

gd luck dear...;-)

dak eina (◕‿◕) said...

@HonEyBuNNy

TQ..hihi


design with love by Dak Eina