kite kawan

04 July 2010

~~sorry boleh tumpang tanya?


Salam Buat Semua.


I ada soalan. Nak tanya kat korang semua.


I dah lama nak tanya soalan nie tapi tak tahu nak tanya macam mana.


Hurm..


:(


.


.


.


.


.


Boleh tak kita letakkan watermark kita kat gambar yang kita cari kat pakcik GOOGLE?


I pening lah. Patut tak kita letak? Padehal bukan hak milik kita pon gambar tu.


Or takpe kalau kita buat semua tu?


Sila lah jawab. I betul-betul tak tahu. Tapi I rasa macam tak patut je. 


Hurm ape pendapat korang ek?


Sila tinggalkan jawapan anda ye di ruangan komen! TQ!


Dah lah, lewat giler babis dh nie. Mengantuk. Selamat Pagi Dunia! ;)


Bye!


10 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

enyheartsdiamond said...

kalau u edit sikit2 gambar tu, boleh :)

Mr Daha said...

Boleh ajee.. hentam sudah. xda sape nak saman punye. ha3.

AkuAyie said...

aku stuju ngn eny, kalau eina edit gambar tu letak la watermark... kalau x edit langsung gambarnya, jgn diletak watermark, takut empunya gambar yg sebetul2nya ada terjumpa nnti, dia marah jadi satu hal pula. kang x pasal2 kne saman, kn susah. huhuhu...tui x?

dak eina (◕‿◕) said...

@enyheartsdiamond

oh I memang edit p0n gmbr tu sbb gmbr yg pakcik google mesti da ade watermark laen. huhu

dak eina (◕‿◕) said...

@AkuAyie

huhu tu sebab eina tnya, kang xpasal2 kna saman sebab letak watermark kt gmbr yg kita go0gle. ye2 eina edit, xamek seketul terus eh.

dak eina (◕‿◕) said...

@Mr Daha

kalau kena saman macam mana???

@juera said...

klu ak gmbr cilok kt google ak x ltk pn watermark..kcuali klu pic tu ak punye n pic personal mmg ak ltk la..

dak eina (◕‿◕) said...

@@juera

oh macam tuh..nnt eina buat cm awak jugak lah ye.

♥ Xett Hereen ♥ said...

sy rase, baek xpayah letak watermark.
sbb tuh pakcik gugel yg carikkan, n owner dia saman dak iena t.
ha ha, tataw, aiyoooooooo.

huhuhu!
better xpayah la.
just tules kredit to google je.

sbb, bayangkan la.
org gugel pix, n dia bkenan kat pix dari web iena,
pix ienA,
n dia cilok, bubuh watermark dia.

mesti iena marah.
jadik, xpayahla.
huhuhu!





zaman skrg neh,kalau da terer, watermark kite pom org leh kasik padam, haha!

kite terer padam.....




pakai paint. kasik cat!
hahaha!


opsss, terover lak.
:P

dak eina (◕‿◕) said...

@♥ Xett Hereen ♥

HOHO xmo kena saman!

ok2 nanti dak eina xb0h dh watermark kat gmbr yg pakcik go0gle punye k! ;)


design with love by Dak Eina