kite kawan

11 July 2010

~~hitam itu menawan.


Salam Buat Semua.

Ececeh memang menawan kan hitam itu? Huhu tetibe teringat, my mom selalu cakap kat adik I, "Takpe lah dik hitam pon. Hitam kan menawan." Sebab adik I yang paling gelap dalam family nie. Yang lain semua cerah-cerah. Termasuklah I. Hoho perlukah bagitau? 

Actually, I kena tag oleh Dni. So, I buatlah. Nanti Dni terasa hati pulak. Kih kih kih. Dni, hutang dah takde eh?? ;p

Contest Hitam Itu Menawan ini dianjurkan oleh MissYaniAbdullah

I tak tau ape yang istimewa gambar yang I pilih nie. I snap gambar nie sebelum I keluar hari tu. I memang macam nie. Sebelum keluar or bersiap-siap nak pegi mana-mana, I mesti snap gambar. Itu perkara wajib bagi I. Melainkan I keluar dalam keadaan tergesa-gesa. I akan kurang rasa keyakinan tuk beraksi depan kamera. Err apakah itu? Hahaha!

Tarrrrraaaaaa~~~~~~~
Ini muka budak confident nak keluar. Selagi tak touch up touch up. I mesti rasa tak selesa nak keluar. Bila I dah bergambar bagai nie, itu tandanya, I dah boleh diajak keluar kemana-mana. Hihi walaupon mekap entah pape. Sekadar pakai krim pencerah, bedak compact, eyeliner dan lip care. Pup pap pup pap dah siap! Hihi ;)

I suka gambar nie sebab gambar nie I tunjuk gigi I yang tak cantik tuh. I suka camwhoring nie. Nie salah satu yang terbaek bagi I kot. Huhu ;p Tunjuk gigi tapi hidung yang kembang! Hahaha kesian nampak separuh jek hidung I yang kembang tuh kan?

Ok, sekarang tiba masa I nak tag mangsa-mangsa seterusnya;
1. Eny.
2. Nanie.
4. Aily.
5. Ain Z.

Korang buat taw. Sayang lah semua. Hihi. Sape-sape yang I tak tag tuuu boleh join. Meh memeriahkan contest Hitam Itu Menawan nie. Tarikh tutup contest; 31 Julai 2010 taw! Cepat-cepat! Haih I nie macam penjual ikan pul0k! ;p

Bye!


12 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

syahira ariff said...

hitam itu manis sayang
=]

dak eina (◕‿◕) said...

@syahira ariff

hihi hitam itu menawan lah!

AiZ said...

hitam tapi manis takpe.. ^__^




Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

AiZ said...

hitam manis memang umpmm..^__^




Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

huhu mcm kicap...walaup0n hitam tapi manis!!

AiN Z said...

wahhhh... Hitam itu menawan... setuju sangat..

dak eina (◕‿◕) said...

@AiN Z

hihi bet0l3...kamu di tag tu dear~~ buat taw! ;)

enyheartsdiamond said...

i mmg hitam pon sayang.. sampai ada org cakap india.. macam dia lawa sgt kan? ;p

dak eina (◕‿◕) said...

@enyheartsdiamond

ish sape yg ckp cmtu eny???

nanie (✿◠‿◠✿) said...

ala,bru dpt on9..
jakg nk buat la tag 2..
thanks :)

dak eina (◕‿◕) said...

@nanie (✿◠‿◠✿)

ok2..nanie buat taw ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@nanie (✿◠‿◠✿)

ok2..nanie buat taw ;)


design with love by Dak Eina