kite kawan

13 July 2010

~~berjauhan sebentar saje!


Salam Buat Semua.

Hai semua. Esok I nak pegi makan angin. Hihi bercuti lagi. Ada hal sikit nak kena selesaikan. I pegi kejap je, dalam 3hari 2malam kot. I pon tak pasti. Tempat bercuti kali nie rahsia! ;p I dah bagi peta Malaysia nie. Cuba teka I nak pegi mana?

I tak bawak encik lappy nie pegi sama, kata bercuti takkan nak online jugak kan?

Satu yang I heran lah, tiap kali nak jenjalan je I mesti sakit-sakit perut, esok nak jenjalan sekarang dah rasa sakit perut. Bukan sakit perut nak pegi toilet, tapi sebab ehem-ehem. I tak paham betul lah mesti  kena ehem-ehem kalau nak jalan jauh. Pandai je bajet. Hahaha!

Ok lah, I tak packing lagi barang-barang I. Esok dalam pukul 10pagi, I dah nak gerak. Huhu tunggu kedatangan I ok warga [?]. Hihi ;p
Doakan perjalanan I selamat pegi dan selamat balik. InsyaALLAH I balik hari Khamis nie kot sebab I pon tak tahu lagi rancangan nie. Nak terus balik ke tak lepas selesai hal tu. So, selamat merindui I ;p

ps; Buah Hati I dah sampai Kelantan. Teruk I kena kacau oleh dia hari nie. Rambut I kena tarik lagi. Sedih :(

Bye!


14 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

tak ajak dni... nak itooot! nak iot! tarik rambut eina... hehe

AiZ said...

bercuti dimanalah agaknye ye.. ^__^ langkawi ke.. gagaga ^__^



Aiz latest entry
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la
Negara millionaire yang miskin



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

meh ikut meh..hihi janganlah tarik...dah lah izzat tuh tarik rambut eina..nie dni pulak nak tarik...xlama lagi ina nk kena pegi yun nam la jwabnye..hihi

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

dah dekat dah tu..tapi jauh lagi lah..hahaha cuba lagi ye aiz...hihi

xnk gitau kat mana!! ;p

AiZ said...

dah dekat.. ^__^ kalau camtu, nak datang pelau pinang kaa.? ^__^




Aiz latest entry
Blogger jenis apakah kamu? PENIPU?
Original waka waka bukan shakira la
Negara millionaire yang miskin



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wahhh~ seronoknye cuti2 malaysia.. ^__^ hepi holiday yeahh

Hamzah Ian said...

hohoh..kene tarik rambut gak?? kan tudung ade tu.. btw nice blog..

kay-N said...

wahhh nak g mane??hehe..cm tau je ehem2 ape tu~=pp

LiFe KaMi said...

pegi jungle traking ler bru mncabar.

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

slh la aiz...eina xpegi penang p0n. ade lah..nnt eina update blog eh ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan

huhu tenkiu2.. eina da balik p0n ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@Hamzah Ian

xkan lah dalam rumah p0n nak pakai tudung :(

dak eina (◕‿◕) said...

@kay-N

hihi tau ka??

dak eina (◕‿◕) said...

@LiFe KaMi

xnak lah masuk utan...pegi tempat sejuk je p0n ;)


design with love by Dak Eina