kite kawan

01 July 2010

~~contest saya nak baju free dari Indonesia.


Salam Buat Semua.


Euuuww I tertarik dengan tajuk contest nie. Iye lah sapa yang tak nak dapat baju free kan. Tambah-tambah lagi hadiah tu dari Indonesia. Oh semua orang tahu kan, Indonesia terkenal dengan baju kebaya dan kurung kat sana yang 'meriah' dengan sulaman. Sulaman diorang superb kemas ok! I da lama tertarik. Tehheehee. Oh ye, lupa pulak nak bagitahu. Contest nie dianjurkan oleh marimelaram.


Contest nie semua orang pon boleh join. Tak kira lah korang bukan blogger pon. Korang boleh join melalui facebook. Bagus bukan? I suka contest nie. Lain dari yang lain. Auuuww bukan tuk membodek ye cik juri.

Jom kita try slow-slow buat contest nie. Di bawah nie I sertakan sekali syarat-syaratnya; (tapi syarat-syarat untuk blogger je lah)


1. Upload gambar paling kreatif anda bersama your beloved one(s) (boleh family,friends or even lovers)
tak perlu describe gambar tersebut :)
nak buat gambar macam mane,it's up to u.


2. Lengkapkan :

Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana ........
(tidak melebihi dari 25 patah perkataan)


Marimelaram patut bagi saya baju kurung/kebaya Indonesia free kerana saya bukan sahaja mendapat hadiah sebagai pemenang, tetapi hadiah di hari lahir saya dan pasti ianya akan menjadi kenangan yang terindah hari raya nanti! 


3. Tinggalkan link ke blog/facebook anda di entry ini.

4. Tarikh tutup penyertaan : 7 July 2010.

ok, lepas I godek-godek folder gambar faveret I. I nak letak gambar nie;


Buat pengetahuan semua, bagi yang da tahu tu takpe lah. Budak kecik 2orang yang dalam gambar nie, bukan anak-anak kandung I ok. Tapi anak saudara I. I nie kiranya Mak Uda diorang la. Comelkan diorang tu? Tengoklah sapa Mak Uda dia. Hak hak hak ;p

Meh dekat, meh rapat kenapa I pilih gambar kat atas nie. Actually, bersama diorang adalah masa yang paling berharga buat I. I bukan selalu jumpa diorang. Ye la si Izzat duk Kuantan. Qaisara pulak duk kat KL. I pulak duk Kelantan. Haih I pulak da lah jarang pegi jenjalan rumah diorang. Tapi I ada jugak la pegi rumah diorang, bukannya tak pegi langsung. Hihi. I sayang ketat-ketat diorang nie! Jangan sesiapa ambik diorang dari I! Huhu.

Ok lah kot kat situ I membebel. Cik juri sila lah tengok. ada pape yang xcukup, gitau I ok. TQ. 

Bye!



13 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

goodluck! wahh kalo dapat, best ni ;)

enyheartsdiamond said...

bestnya kalau dapat! goodluck dak eina :D
nanti eny ushar2 contest ni.. kalau da tade ide nk update blog, eny masuk kot :D

muahssss..x0x0

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

wuahh~ menarik nih.. mcm nk join jugak laa..

iDe said...

cam best jek kalu dpt baju dr indonesia ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu taw takpe dni. try lah jugak dni ye! ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@enyheartsdiamond

huhu tau takpe eny. nway tenkiu. eina nk teng0k eny join jugak c0ntest nie. cepat dear. close date da dekat~~~

dak eina (◕‿◕) said...

@☺[ai][sUmi]☺Chan

jom lah ramai2 j0in contest nie. close date da dekat taw ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@iDe

memang best. yuk j0in yuk!

nadhirah mohd shakri said...

salam eina ..
wah2 comelnyeee anak2 sedara tu
thanks for joining. GOOD LUCK! :)
-marimelaram

nadhirah mohd shakri said...

nway dear..
i cant copy the pic and the reason
boleh tak able kan right click.
or u can email me at marimelaram@yahoo.com

dak eina (◕‿◕) said...

@nadhirah mohd shakri

ok~~ da edit~~ boleh copy da~~ ;)

soffya cik bulan said...

wow...gud luck ye dik..

dak eina (◕‿◕) said...

@soffya cik bulan

hihi tenkiu kak ;)


design with love by Dak Eina