kite kawan

30 July 2010

~~lutut kena skru.. tak nak!

Salam Buat Semua.

2,3hari dah I sakit lutut tau :(
Sangat teruk tau tak!

Nak solat pon sakit, kena rukuk dan sujud perlahan-lahan.

Ish berlari lagi lah sakit.

Kalau pegi check kat hospital nie mau kena skru lutut ni.

Rasa macam dah longgar sikit.

Hahahaha!

Eh! I tau dah kenapa lutut I nie sakit je 2,3hari nie.

Perlu pegi shopping k0t! 
 Huhu ;p

I nie kalau pegi shopping, demam pon boleh hilang!

Aneh bukan?

Takpe, esok I nak ajak family pegi shopping lah.

Sure sembuh sakit lutut I nie kna?

Kuikuikui.

Ayuh sama-sama berdoa agar lutut I kembali ok.

I tak suka tau sakit nie.

Nak main kejar-kejar dengan encik buah hati Izzat pon tak best!

I dah makin lasak dan tegas sekarang dengan Izzat.

Maklumlah Izzat tuh makin membesar, nakal pulak tuh.

Haih tapi I sayang ketat-ketat Izzat ;)

Ok lah, I nak pegi tidur, esok Mom dan Abah I nak pegi pasar.

Awal-awal pagi kena bangun jaga Izzat.

Izzat selalu jek bangun awal dari I.

Sangat memalukan ;p

Selamat malam dan seterusnya selamat pagi semua. Tidur lena dan mimpi indah-indah tau! Jangan lupa baca doa tidur ye! <3 

Bye!


7 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

moga lutut cepat sihat ye ;) hehe...


gudnite eina!

AiZ said...

aiz pon rasa memang cik eina perlu pergi shopping.. haha




Aiz latest entry
Ketika bercinta monyet waktu zaman persekolahan

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu arini dh than sket lah...

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

taw takpe...kne seminggu skali p shopping ok lh lutut nie...

dak eina (◕‿◕) said...

@AiZ

taw takpe...kne seminggu skali p shopping ok lh lutut nie...

edaolala said...

lagu belog u best :D hihi. get well soon dear :) aihh dah sakit lutut boleh pulakk pergi shopping pelik benor. hahaha :p

dak eina (◕‿◕) said...

@edaolala

kihkihkih nak sembuh kena lah pegi shopping ;p


design with love by Dak Eina