kite kawan

08 July 2010

~~tolonglah saya, saya sudah pening nie!

Salam Buat Semua.

Sabtu nie, 10hb Julai 2010, bff I nak kawen. Seminggu kemudian birthday I yang ke-21 [?]. I tak tahu nak beli hadiah ape untuk dia.

Haih macam-macam I listkan. Antaranya;

1. Cadar 
2. Album gambar
3. Barang elektrik
4. Tuala
 5. Barang baby
Barang elektrik takde lah sampai I nak beli mesin basuh. Duit pon ada seketul dua je. Tak dapet nak boli benda tu jang oi.

Haha paling tak betul list I nie ada jugak barang baby tersenarai. I memang saja nak kenakan dia. Ada ke patut tak nak anak lagi. Kalau I kan, I nak terus dapat anak! Hahaha!

Korang boleh tolong I tak? I tak tahu nak beli apa tuk bff I nie. Bff I nie pompuan bukan lelaki ye ;)

Ok lah, maghrib dah nak habis. I cau dulu!

Bye!


10 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

miss oren said...

biasanya cadar

dak eina (◕‿◕) said...

@miss oren

ye ye eina pon cdg nk belikan cadar~~ ;)

ardinihumaira said...

cadar atau barangan letrik, dear!

Alan said...

belikan kondo ke..takpun bagi kereta mewah. memang best ler...kalau nak jimat kos, ambil sudu dan garfu dekat dapur, balut lawa lawa..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

barangan babyyyyyyyyyyyy !

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu tenkiu sebab bg cadangan~~ da beli dah hadiah tu~~

dak eina (◕‿◕) said...

@Alan

jahat lah awak nie alan~~
kita dah beli dah hadiah tu~~ huhu

dak eina (◕‿◕) said...

@miss lolly a.k.a luvfareda

huuhu barang baby kita beli tyme die dapat baby lah kan??

ardinihumaira said...

einaaa!!!

nape tak tegur dni? nampak dni kat mana? dni pegi banyak tempat tadi... the store, parkson, zon ria, pantai timur, mydin, pasar ct khadijah, cimb... huhu eina nampak kat mana.. dni ni jalan tak peduli orang. huhu.. ala.. kalo tahu cemtu dni jalan ngan eina tadi...

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

eina jmpe dni kt mydin tadi. sorang2..hihi. dni tengok eina pastu eina pusing len. malu lah nk tegur~~ hihi lagipon dni ngah cakap kt fon~~


design with love by Dak Eina