kite kawan

17 July 2010

~~header baru sempena hari lahir ke-21.


Salam Buat Semua.
Yezza! I dah 21tahun! Huhu semoga diri ini menjadi anak yang solehah, kawan yang baik dan selalu ceria! Dan semoga apa yang I hajatkan akan tercapai. I perlu tingkatkan usaha I kalau nak hasrat I tu tercapai ;)

I malas nak cerita banyak. I baru upload header I tu. Sempena birthday I. Hihi. Tadi tersangatlah bosan. So terciptalah header baru. Cantik tak? 
I buat biasa-biasa jek. I mana terer bab Photoshop nie semua. Se-simple mungkin I buat. I tak suka nampak serabut. Tengoklah kat header tuh. Dah ada cogan kata tau. "lantaklah nak cerita ape pon!" Huhu sesuai sangat dengan blog I yang sengal nie. I cerita ikut suka I jek. Takde pape yang menarik! So lantaklah korang nak cakap ape pon ;p  

Ok lah. I nak pergi bergayut! Apa guna dapat call free, mesej free kalau xguna kan? Meh sini no fon korang. Nanti I call sorang-sorang. Hihi ;p

Selamat Hari Lahir pada sape-sape yang menyambutnya hari nie. Jom kongsi kek. Hihi. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga apa yang dihajatkan akan tercapai. Hadiah tuk I takde ke? Hahahaha!
Bye!


14 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

kurawk said...

woahh nice header..
checkout my new header 2 babe~

xazryx said...

hoho .smart la header tuh .

dak eina (◕‿◕) said...

@kurawk

huhu biasa2 jek..nnt eina pegi tengok k ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@xazryx

tenkiu..biasa je la awak ;)

hiro said...

epy besday..89 eh..kita sebaya la..ehee..neway lawa header..great job..



gua dh update juga..jmput bc..ehee

dak eina (◕‿◕) said...

@hiro

yup2..dak 89..hurm sme eh?? hihi tankiu hiro ;)

ardinihumaira said...

sedapnyaaa kek! hepi2 tau di hari ulang tahun kelahiran ;)

DuniakuAbstrak said...

slamat lahir..selamat JADI manusia..slamat TUA!!..ngeh3..

Ct Arina said...

happy birthday eina!
wish u all the best sampai bila2!
~_^

hidrogen said...

bila tengok header tu ada rumput..dari mana dapat seguni rumput tu? nampak comel je kalau tiba2 ada arnab atau hamster keluar masuk balik..

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu kek go0gle je tu dni.. ok2 ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@DuniakuAbstrak

mana ade tua...baru 12..eh eh bru 21... ;P

dak eina (◕‿◕) said...

@Ct Arina

tenkiu arina ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@hidrogen

hihi gmbr kt ladang teh nie ;)


design with love by Dak Eina