kite kawan

10 July 2010

~~salah ke kalau saya over?

Salam Buat Semua.

I rasa I tak salah buat semua tu.

I bukan nak simpati family tuk dapatkan satu untuk I.

I tahu satu hari nanti, I pasti dapat satu.

I malas nak cerita banyak.

Semalam kan....

I naek moto..

Tak berdosa pon kan naek moto?

Dekat-dekat nie je I bawak. 

Takde sampai pegi KB.
 
Bila fikir-fikir balik.

Memang I over!

Limit berat yang boleh bawak moto tu 30kg dan ke bawah.

I kan 50kg++.

Tak sesuai la ngan I.

Sebabnya......

.

.

.

.

.

.

.


I bawak motor anak sedara I.

HAHAHAHA!

Salah ke I bawak moto nie?

Dua kali dah I bawak round atas umah nie.

Best giler!

Sekali depan mom I.

Yang satu kali lagi I curi-curi bawak time takde orang!

Hahaha! Tercapai hasrat I.

Tuan empunya moto pon tak rasmi lagi.

Takpe Izzat, Mak Uda dah tolong rasmikan. Huhu ;p

Oppss over ke I nie??

Bye!


2 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

baik eina pilih...

nak kena lepuk ke nak kena babap? ;p hik3...


p/s: a ah dni pakai cream kot tadi. lupa.. huhu main tibai je pakai tudung. eina nampak dni kat mna?

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

xnak dua2.. nak peluk izzat jek! hihi eina nmpk dni kat mydin lah syg~~


design with love by Dak Eina