kite kawan

21 July 2010

~~kesedihan tak boleh nak sembunyi lagi! :(


Salam Buat Semua.

I betul-betul takde mood. Semua orang I nak marah. Ada je tak kena. Mujurlah ada yang memahami. Lega lah sikit hati nie. Hari nie keputusan rayuan U tu keluar. Tadi kawan I ada sms I dah cek ke belum rayuan tuh. I memang tak tahu yang keputusan tuh keluar hari ni. So I pon apa lagi, kelam kabut ah sikit nak ON laptop connect tenet pe semua. Bila dah dapat cek, keputusan yang I harapkan ialah TAHNIAH! Tapi I tak dapat tengok TAHNIAH! I dapat tengok keputusan dukacita :(

I terus ambik fon, dail nombor kawan tuh. I ngan dia tak dapat. Sedih sangat. I nak menangis pon tak guna. Budak kelas I ramai jugak yang dapat rayuan nie. Yang bestnya diorang dapat tempat sama. Semua dapat UTHM. Kos pon sama. Sape tak sedih.... Alahai UTHM tu, I teringin sangat nak belajar kat sana. Tapi nak buat macam mana. Bukan rezeki I kan kali nie.

TAKPE LA. NANTI APPLY LAIN.
Hurm ayat tuh je duk dengar sekarang nie. Sedihnya.... nak pinjam bahu korang boleh tak? :'(
Bye!
 

8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

nanie (✿◠‿◠✿) said...

ala2..xmo la sdh2..

Anonymous said...

ya ampon kan dh ckp jgn nanges...mgkin da yg lg baek menanti...mal dh usaha kan...

dak eina (◕‿◕) said...

@nanie (✿◠‿◠✿)

ye...dh xsedih da...terima kenyataan.. :(

dak eina (◕‿◕) said...

@Anonymous

sy tahu sape anonymous nie..hihi ye mal dh xnanges dh... :(

fyka said...

jgn nangis syg..be strong,mungkin ada yg lebih baik lepas ni..

dak eina (◕‿◕) said...

@fyka

betol kata fyka tu.. ye ye dh kuat dh nie..walaupon dlm aty maseh lagi kecewa.. :(

Zqah Ail said...

Allah nak bagi nikmat yang lebih besar selepas nie ..

saya pon dah fikir positif sekarang =)

dak eina (◕‿◕) said...

@Zqah Ail

a'ah...tapi sy xleh trima lagi nie..sedih :(


design with love by Dak Eina