kite kawan

09 July 2010

~~hadiah untuk bff da selesai!

Salam Buat Semua.
Hai, I da kembali. Rindu lah kat Baby Blog nie. Lama giler rasa tak post entry. Eleh padehal baru semalam last post. Hari nie I tak dapat nak blogwalking lah. I banyak walking kat area KB je. Huhu!
Satu hari suntuk I kat KB tuh. Semua kedai I masuk. Mujur tak pengsan. Hahaha! Semalam pegi shopping ngan family. Hari nie ngan kawan lah pulak. Haih nak tercabut da kaki I nie. Tengoklah muka I tuh. Muka tak cukup tidur tau tak! Dah bape malam tak boleh tidur nie. Agak-agak I perlu ambik ubat tidur tak? ;p

Tapi kan yang bet0l buat I teruja, I macam terserempak ngan Dni je tadi. Tapi I tak pasti lah betul tak dia. I ngan dia sama-sama duk KB. Tapi tak pernah jumpa. Kalau ada peluang. I nak jumpa lah dia! ^_^ Tapi betulkah Dni? Dia pakai tudung kaler kuning. Dia jalan betul-betul depan I. I nak tegur tapi malu pulak. Lagipun dia tengah bergayut. Haii ngah shopping pon boleh bergayut ye? ;p Takpe lah lain kali kita jumpa ye Dni??

I pegi KB hari nie bukan hape. I pegi cari hadiah untuk bff I yang nak kawen esok. Haih I pulak  tak sabar nie. Cam mane tu?? Hadiah tu tak nak gitau lah. Salah satu yang nie je. Hihi. 
Hah satu lagi nak dibanggakan. I pergi dan balik tadi dengan bas.  Wah I dah berjaya berdikari. Tapi area KB je lah. Kalau nak suh I berdikari kt KL jangan lah. I susah nak ingat jalan KL tu. Kang I sesat macam mana? Hek eleh berdikari lah sangat kan?! Kawan ada kat sebelah je. Syukur sebab I satu bas ngan die. Huhu. Gambar dalam bas tuh! Sila jangan gelak, muka I jerawat tumbuh cam cendawan tumbuh lepas hujan jek! Bagi I biasalah pompuan, tu tanda nak ehem ehem. Hahaha!

Psstt! Dni, tengok gambar-gambar nie kan. Kamu perasan tak Eina? Dni jalan betul-betul depan Eina taw. Hihi ;p

Bye!


6 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

@yuE said...

nak hadiah jugak boleh???



tapi i tak kawin lagi la...ngeeeeee(>_____________<)

ardinihumaira said...

hah? msa gayut? dni tepon kawan dni masa kat mydin... dni kena tipu... dni ingat dia kat mydin tu. sekali kat mydin mall, tahu? sakit hati... masa tu dah la dni nak balik rumah dia cakap kat mydin, nak jumpa kejap. so dni tepon la sebab masa tu dni masuk muhibah. tergesa2 dni masuk mydin cari dia.. dah geram dia tak de dalam tu dni ingat nak cuci mata kat mydin tetiba rasa penat dah pusing2, budak demam kan.. hehe.. terus balik. tak pasan pun eina tadi.. ya Allah... kalau tahu dni ajak eina makan ngan dni kat muhibah tau. kempunan dni nak makan donat :'(

dak eina (◕‿◕) said...

@@yuE

boleh! boleh blah...hihi nnt u kawen, i belikan ok!

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

a'ah masa tuh dni ngah gayut, lalu tepi eina, eina tengok, dni cam jeling gtu lah. pas je dni pegi, eina rasa mcm penah tgk jek! eina ckp kt kawan. kawan tnye lah yg mne?? eina pon ikut2 lah jugak dni..
pastu eina tggu kawan eina kt tmpt benang ape ntah, dni pon lalu..eina tgk dni..dni tgk eina. pastu blah camtu...mmg eina tgk dni tadi..huhu kte kan xde no fon ke hape kan. nak tegur cam malu la dni..kalau slh orang macam mana?? hihi takpe2 nnt kte jmpe ok dni ;)

fmunyraz said...

aku g kb gop marin..huhuhu.
xjupo mu pom..:(

dak eina (◕‿◕) said...

@fmunyraz

hihi xoyak nak g KB tu bkpo~~ hahaha


design with love by Dak Eina