kite kawan

08 July 2010

~~sangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengahari.

Salam Buat Semua.

Hahaha tajuk giler gempak. Entah pape tajuk entry I pagi-pagi cam nie. I mengarut nie. Abaikan. Actually, I tengah happy pada entry nie, tapi semua orang cakap I sedih. Hahaha nak gelak je tiap kali bace komen. Eh entry tu sedih ke? Tak nampak ke kegembiraan I dalam entry tu? Hihi ;p

Pape p0n, I malas nak story banyak. I nak keluar nie. Mesti korang cakap I nie minah liar kan? I nak keluar dari bilik I lah. I nak pegi tengok bola ngan abang dan abah I. My mom cakap nak tengok bola jugak, tapi tak sampai hati pulak nak kacau mom tido. Errr I tengok bola? Sejak bila nie? Pape pon GGG Gomo Germany Gomo! Hahaha!

Kalau Germany kalah, I tak heran pon. I sokong Spain or 'Orange' tuk WC Isnin depan. Tapi malam nie I sokong Germany lah! ;p

Eh eh korang sok0ng ape ye? Germany ke Spain? Huhu.

Bye!


8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

wunny said...

mesti la germany..
germany!!!(:
wee~

wunny said...

mesti la germany..
germany!!!(:
wee~

wunny said...

mesti la germany..
germany!!!(:
wee~

dak eina (◕‿◕) said...

@wunny

bag0s2 ada geng nie~~

ardinihumaira said...

kota bharu!


ehhh ehhhehhh ape tu? miahhahha.. dni tak tengok bola eina.. langsung tak tengok. huhu... takpe2 dni sokong yang eina sokong. hehe

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

dni, kalau KB masuk WC mesti ramai rakyat kelantan p afrika. hihi. xpyh nak ikot eina. germany dah kalah dh dear~~ hihi

wunny said...

ahaha:))
tau xpew..
sedey2..
hopefully 3rd will be germany.. :)

dak eina (◕‿◕) said...

@wunny

huhu tak tahu lah tu~~


design with love by Dak Eina