kite kawan

02 July 2010

~~boleh tak singgah baca kejap?

Salam Buat Semua.

I nak mintak maap kat korang semua. I bukan tak nak layan korang kat shoutbox tuh. Dah banyak mesej-mesej yang I tak reply. I taknak dilabel SOMBONG!


Actually tenet bapak slow. I guna berukband je bila I duk dalam bilik. I malas nak pegi cucuk streamyx kat luar tuh. Kat luar bilik I panas. I lagi suka terperap dalam bilik. Hihi. So bila duk dalam bilik, takde orang boleh kacau I bersama mr lappy I nie.

Bila I klik satu-satu link tu, part loading shoutbox lah paling slow. sampai abe bace entry pon still tak abes loading lagi. tu yang kekadang, rasa sakit hati, terus I klik pangkah. Tapi sebelum tu I ade copy lah link korang semua. 

Nie antara senarai blog yang I tak berkesempatan nak tinggal jejak;

http://hanalovenest.blogspot.com/

http://suara-janggut.blogspot.com/

http://lordtonto.blogspot.com/

http://cadarkirana.blogspot.com/

http://kisahqasihnadira.blogspot.com/

http://luvisus.blogspot.com/

http://www.headbomb.blogspot.com/

http://blogsibiru.blogspot.com/

http://mirazme.blogspot.com/

http://quirkybutterfly.blogspot.com/

http://suhaidasupalio.blogspot.com/

http://lynnhamzah.blogspot.com/

http://pinkygirltalk.blogspot.com/

http://nurhidayahisa.blogspot.com/

http://www.oldtraffords.com/

http://fitri1986.blogspot.com/

http://jojobajolly.blogspot.com/

http://sanoktah.blogspot.com/

http://admiralhafiz.blogspot.com/

http://www.imesra.com/

http://qhairul-nizam.blogspot.com/

http://diarysiyaya.blogspot.com/

http://www.publicadmininfo.blogspot.com/

http://taibwahid.blogspot.com/

http://syafiqahmohmad.blogspot.com/

http://bungasuciwannabe.blogspot.com/

yang mana I belum terjah, I akan pergi blog korang dan tinggal komen boleh tak? I malas nak tinggal jejak kat shoutbox. Hihi tak pe kan?

Ok lah, I nak pergi tengok TV sambil2 nak buat contengan tentang contest ini. Rasa cam berminat je nak join contest yang di anjurkan oleh cik gaban nie. So meh j0in! 

Bye!


5 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

SM said...

hi dear... jgn lupe singgah blog sy yer...http://smblog88.blogspot.com/

SM said...

follow u dear...;)

ardinihumaira said...

wah! siap ada list lagi.. bagus eina ni ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@SM

TQ SM..nnt eina pegi ok ;)

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

nanti ada yang tertinggal pulak kan...


design with love by Dak Eina