kite kawan

01 July 2010

~~nama je budak multimedia, tapi tak tahu buat!

Salam Buat Semua. 

Actually dah banyak kali I duk cerita dalam blog nie yang I nie budak Multimedia. I ada ambik modul nie masa last semester kat Poli. I nie nama je budak Multimedia, guna Photoshop pon tak mahir lagi. Haha agak memalukan kan I nie?

Tapi sebab I kan budak Multimedia, I ulang lagi sekali I kan budak Multimedia, mestilah I ada nota-nota guna Photoshop. Belajar software nie sebulan taw, naik boring I dalam kelas tuh. Mujur ada internet meh I nak bocor rahsia sikit, dalam makmal komputer, I tak fokus pon lecturer I ajar kat depan, I layan facebook haha keji kat situ! 

So berbalik pada cite, I pon pegi cari balik nota-nota yang telah siap disimpan dalam plastik (sebab esok sepupu I nak datang ambik nota-nota I). Cari punya cari, jumpa lah nota pasal Photoshop. Padahal benda basic je, I refer nota. Arghhh anak sapa lah I nie kan?

Haha selepas setengah jam I membongkokkan diri depan lappy, I berhasil dapatkan header baru. Lagi smooth! I likkkkkee! Huhu aritu header I macam nie. Sekarang da lain berbeza sikit la. Amacam korang?! Ok x header baru I nie?

Bye!


10 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

intanurulfateha ❤ said...

smooth sket kali neh
nice try ^^

psst! bole buatkan sis kan kan? ;p

nadya said...

cantik la tu... i dak programming pun x reti nak buat..hehehe

programming ngan multimedia da beza x..hihihi

cik panadol said...

sy pon budak multimedia...tp hampeh tak tau buat ape...kelas ponteng, tugasan suh org len buat hahaha....
btw, nice header!

kurawk said...

hey kite same laa..saya budak multimedia jugak..heheh

dak eina (◕‿◕) said...

@intanurulfateha ❤

sis nie perli ke hape. ish header sis lagi santek ok dari header eina. xpatot betol nak buli eina. hahaha

dak eina (◕‿◕) said...

@nadya

hihi eina pon blaja sebulan je bab photosh0p nie. jauh k0t nadya. hahaha ;p

dak eina (◕‿◕) said...

@kurawk

ye ke? huhu teng0k header awak dh tau lah! ;p

dak eina (◕‿◕) said...

@cik panadol

ape nie asemen suh orang len buat. haha xpat0t2.. alah benda nie bleh godek2 try buat lah awk. awk try ok ;)

ardinihumaira said...

dni lagi la... tak tahu langsung.. sobb sobbb

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

xpe2. dini boleh try kn. godek2 lah tools kt situ..eina p0n maseh belajar lagi nie~~


design with love by Dak Eina