kite kawan

28 July 2010

~~nekad.. saya mahu carik boyfriend pemain bola sepak!

Salam Buat Semua.

Penat, letih dan nak tidur tak nak bangun 2hari rasanya. Hahahaha! Melampau lah tuh kan I nie. Hihi. Actually takde lah penat sangat, cuma mengantuk giler nie. Bayangkan I dah start menguap pukul10 lagi. Tapi I tahan mata I sebab nak sediakan entry malam nie. Alahai sejak bila pulak I boleh mengantuk pada jam seawal pukul10 tuh? Biasanya I akan menguap pukul 3,4pagi tau! ;p

Tadi I ada pegi ikut sama abang I main futsal. I tak main lah! I pegi jaga Izzat jek. Buat hal pulak malam nie nak ikut daddy dia. So, I sebagai Mak Uda yang mithali pegi lah ikut sama. Hihi. I dah agak dah takde pompuan kat tempat futsal tuh melainkan team pompuan yang main. Ok, sebab I nie sorang yang pemalu, I ambik fon pastu post status kat fesbuk.
Sakit hati! Ada ke patut kawan I yang sorang nie cakap I teman bf I main futsal. Adeh! Tambi!! Mana ada. Bf I bukan sorang kaki bola ye kawan-kawan ;p

Eh eh lupa lak nak translate. Biasa lah fesbuk ramai budak Kelantan. Kalau I tahu dia orang Kelantan, I speak bahasa Jerman lah! Hahahaha! Nie meh I bagi korang paham.

brigat: kantoi

teme: teman

gwe: pakwe/makwe

Yang lain korang paham kot! Kalau tak paham tanya I ok?

Berbalik pada cerita, I takde lah first time pegi tempat futsal nie. Dah 2,3kali jugak lah. Tapi I tak pernah main pon futsal. Tengok kawan jek! Ada lah sekali tuh kawan I ajak main futsal, rasa nak jugak try main. Mana lah tahu boleh buat hobi baru kan? Tup tup hari tu kelas pagi sampai petang, letih balik kelas terus tidur, kawan kejut ajak main, I bagi alasan letih, pening bagai. Padahal I mengantuk, tak nak bangun. I kalau dah tidur, memang susah nak bangun ok. Hahahaha!

Lagipon I kan pompuan, tak minat sangat dengan bola. Tengok bola kejap pon I boleh menguap. I dah tahu dah kenapa I menguap awal tadi. Sebab tengok bola kot. I tak boleh layan satu game penuh bola nie, mesti mengantuk jugak last-last. Hahahaha! Bagi I tengok bola sepak nie macam ubat tidur lah. Buat mata I layu jek! Huhu. Tapi kalau lah encik buah hati main bola sepak, mesti I tak mengantuk! Kikiki. Dasar gedik :)

Sorry lah takde gambar, malu lah nak ambik gambar tadi. Ye lah, depan, belakang, kiri kanan semua lelaki. I sorang je pompuan. Malu weyh! ;p
Ok lah, I dah pakai bedak sejuk. Bukan nak tidur tapi I nak pegi sambung BW lah. BW petang tadi sangat best! Huhu. Selamat malam semua!

Bye!


8 orang mendoakan Dak Eina kurus =):

ardinihumaira said...

hehe nakal ye eina ni.. p cari cepat :D

cik panadol said...

gatal ye nk boipren player bola sepak haha....semoga bertemu jodoh...untung2 leh bg aku tiket tgk bola free hahaha!

fmunyraz said...

icon hantu gomok ko nie?
agagagaga :P

::AnEp:: said...

byk nyer bedak sjuk..dah cm hanto da..

dak eina (◕‿◕) said...

@ardinihumaira

huhu aidil zafuan n zakuan adha dah melepas lah dni..minat dua org tuh jek..huhu

dak eina (◕‿◕) said...

@cik panadol

kikiki melampau nk tiket free lak cik panadol nie..kalau dpt tiket free pon bukannya pegi..hahahaha

dak eina (◕‿◕) said...

@fmunyraz

hantu gomok tuh gapo weyh!!

dak eina (◕‿◕) said...

@::AnEp::

pkai byk2 baru putih!! hahahaha


design with love by Dak Eina